DE ZOMERZWEMWEKEN : Week 1, van 11-7 t/m 15-7 VOL. Week 2, van 15-8 t/m 19-8 VOL

Diploma zwemmen C zondag 19 juni a.s.(allen geslaagd)

Diploma zwemmen A zaterdag 25 juni 16 uur( allen geslaagd)

Diploma zwemmen B zaterdag 25 juni 17.30 uur.(allen geslaagd)

Er wordt weer gespeeld en ontdekt worden wat er allemaal in water kan. Een veel gehoorde vraag is hoelang doen kinderen erover om een diploma te halen? Dat is verschillend, de meeste kinderen nemen de tijd in hun ontdekkingstocht in en onder water. Met alleen de les duurt dat ontdekken best lang,, ga zelf regelmatig met ze naar water als het kan en speel,qualitytime!

Kinderen op de wachtlijst worden niet vergeten, maar zeker in deze onzekere tijd willen we de Ouders adviseren, ga zodra er gezwommen mag worden in de openbare zwembaden zelf met jullie kind spelen in het water, zodat straks de “echte” les in het water de overgang zonder de veilige Ouder makkelijk verloopt.

Er is binnenkort diploma zwemmen, dus de nieuwe leerlingen, dat wil zeggen die nog steeds op de wachtlijst staan, gaan wij zoveel mogelijk proberen te plaatsen, maar heb je inmiddels besloten je om toch naar elders uit te wijken laat het weten.

De easyswimpro-pakjes zijn bij ons verkrijgbaar, maar maak een afspraak, succes!

Voor degene die belangstelling in onze manier van werken met de leerlingen….maak eerst een kennismaking/intake afspraak! tel:0653183091