DE ZOMERZWEMWEKEN

week 1 van 11-7 t/m 15-79 nog 3 plekjes beschikbaar.

Week 2 van 15-8 t/m 19-8 is VOL

Diploma zwemmen C zondag 19 juni a.s.

Diploma zwemmen A zaterdag 25 juni 16 uur

Diploma zwemmen B zaterdag 25 juni 17.30 uur.

Er wordt weer gespeeld en ontdekt worden wat er allemaal in water kan. Een veel gehoorde vraag is hoelang doen kinderen erover om een diploma te halen? Dat is verschillend, de meeste kinderen nemen de tijd in hun ontdekkingstocht in en onder water. Met alleen de les duurt dat ontdekken best lang,, ga zelf regelmatig met ze naar water als het kan en speel,qualitytime!

Kinderen op de wachtlijst worden niet vergeten, maar zeker in deze onzekere tijd willen we de Ouders adviseren, ga zodra er gezwommen mag worden in de openbare zwembaden zelf met jullie kind spelen in het water, zodat straks de “echte” les in het water de overgang zonder de veilige Ouder makkelijk verloopt. De zwemles voor september is voor iedereen afgesproken, ook de nieuwe leerlingen, dat wil zeggen dat er nog steeds een wachtlijst is, wij doen ons best en de kinderen ook, maar besluit je om toch naar elders uit te wijken laat het weten.

De easyswimpro-pakjes zijn bij ons verkrijgbaar, maar maak een afspraak, succes!

Voor degene die belangstelling in onze manier van werken met de leerlingen….maak eerst een kennismaking/intake afspraak! tel:0653183091